Kantoor Gent

Wegbeschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in werving en selectie? Het liefst een bureau dat de rekrutering op een zorgzame manier doet? En de wensen van jouw onderneming met discretie beantwoordt? Stap dan gerust even binnen in ons selectiekantoor in Gent. Laat je verrassen door de professionele aanpak van het team van HR Flux.

 

Breng ons een bezoekje met de auto, van Brussel of Oostende (E40)

Op de verkeerswisselaar in Zwijnaarde neem je de E17 richting Antwerpen. Neem vervolgens afrit 10 Gentbrugge. Zo kom je op de Brusselse Steenweg (N9). Daar rijd je naar links, richting Gent. Ga bij de eerste lichten rechtsaf. Dat is de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Blijf de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein De Punt.

 

 

Breng ons een bezoekje met de auto, van Antwerpen (E17)

Volg de E17 en neem de afrit 10 Gentbrugge. Aan de lichten kruis je de Brusselse Steenweg (N9). Zo kom je in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Blijf de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein De Punt.
 

Graag een visueel geheugensteuntje?

Download hier de wegbeschrijving (pdf).

Bezoekadres

Bedrijvencentrum De Punt
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

Contactgegevens

Liever eerst eens bellen of mailen?

T: +32 56 42 48 42
E: info@hrflux.be