Kantoor Kortrijk

Wegbeschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je het graag over een compleet andere boeg gooien? Wil je kostbare tijd besparen bij de selectie en rekrutering van kwalitatief personeel? Kom dan gerust langs in ons selectiekantoor in Kortrijk. Wij geven je advies op maat bij je strategische werving en selectie.

 

Breng ons een bezoekje met de trein

Je kan Kortrijk gemakkelijk bereiken vanuit Brugge, Gent, Antwerpen, Ieper en Brussel. Sta je aan de voorkant van het station in Kortrijk? Loop dan over het Stationsplein, in de straat recht voor je. Dat is de Stationsstraat. Aan het einde van deze straat, steek je over. In een mum van tijd herken je het kantoor van HR Flux.Breng ons een bezoekje met de auto

Vanuit Gent (E17)
Neem afrit 2 (Kortrijk Hallen). Zo kom je op de verkeerswisselaar terecht (ook wel bekend als ‘het ei’). Volg deze verkeerswisselaar tot je de afslag Kortrijk-Centrum kan inslaan. 

Vanuit Brugge of Roeselare (E403)
Volg de A17 richting Kortrijk en neem de afslag Kortrijk-Ieper. Houd vervolgens richting Kortrijk aan. Zo kom je op de A19 Ieper-Kortrijk terecht. Deze eindigt even verder op de R8 (ring rond Kortrijk). Na zo’n 500 meter verlaat je opnieuw de ring, aan de afslag Wevelgem. Op het einde van de afrit zie je verkeerslichten. Daar sla je linksaf, richting Bissegem.

 

Graag een visueel geheugensteuntje?

Download hier de wegbeschrijving (pdf).
Of vind ons kantoor op het plan van Kortrijk.

Bezoekadres

Waterpoort 5
8500 Kortrijk

Contactgegevens

Liever eerst eens bellen of mailen?

T: +32 56 42 48 42
E: info@hrflux.be