Remuneratiebeleid

Remuneratie of vergoeding is een breed begrip. Wat voor de ene professional een aantrekkelijke vergoeding is, is voor de ander een peulschil. Wat het ene bedrijf aanbiedt, kan sterk verschillen van het andere bedrijf, ook al gaat het om dezelfde job. Veel heeft te maken met de ambities van de onderneming. Waar wil je binnen 5 à 10 jaar staan? Mik je op de internationale markt of wil je het liever kleinschalig houden? Hoeveel budget heb je ter beschikking? Zijn er investeerders die geloven in je plannen rond uitbreiding? Vind je het belangrijk om het meest aantrekkelijke salarispakket te voorzien of vind je een gezellige werksfeer, motivatie en goodwill veel belangrijker?

 

Soms staat het remuneratiebeleid nog niet volledig op punt en is advies rond een gepast salaris welkom.

 

Als betrouwbare HRM business partner willen we onze klanten graag helpen met een brede waaier aan HR-diensten. Zo kan je bij ons ook terecht voor hulp bij alles wat met remuneratie te maken heeft.

 

Hierbij denken we bijvoorbeeld aan:

 

Primaire vergoeding

 

Hieronder verstaan we het basisloon en duidelijke afspraken rond arbeidsduur, werktijden, type contract en het aantal vakantiedagen.

 

Secundaire vergoeding

 

Hierbij denken we aan extraatjes, bovenop het basisloon. Dat kunnen allerlei zaken zijn, zoals een reiskostenvergoeding, flexibele werkuren, ploegentoeslag, een laptop, gsm-abonnement, gsm van het bedrijf of een firmawagen, pensioensparen, een dertiende maand, een eindejaarspremie, bonussen, beloningen naar gelang van de behaalde omzet, een financiële beloning voor het aanbrengen van een collega, enzovoort.

 

Tertiaire verloning

 

Dit type verloning is eerder gericht op het welzijn van de werknemer. Zulke voorwaarden kunnen voor de werknemer een extra motivatie zijn om bij jou aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld: een bedrijfsrestaurant waar je heerlijk kan lunchen, sportfaciliteiten, kerstcadeaus, een ideale work-life balance, de mogelijkheid om extra opleidingen te volgen, thuiswerk, gratis fruit, een snoepautomaat, happy hours, een evenement rond Sinterklaas, een sportdag, teambuildings, enzovoort.

 

Welke verloning(en) je kiest, heeft betrekking tot je strategische keuzes. Als je mikt op een duurzame groei, zal je ongetwijfeld voor een andere benadering kiezen dan als je per se marktleider wil worden op korte termijn.

 

Hulp en advies nodig rond je remuneratie?

 

Reken maar

technical engineering
ICT
Sales
Marketing
Advies & Consultancy
Training & Coaching
Een zorgzaam rekruteringskantoor met een passie voor HR
Specialisaties

Als rekruteringskantoor willen we ons bewust onderscheiden van de grote massa. Dat doen we met een diepgewortelde liefde voor het vak. Iedere dag storten we ons op een nieuw rekruteringsavontuur. Want de juiste match vinden tussen een medewerker en een organisatie geeft ons energie om nieuwe resultaten te boeken. 

 • Een onderneming het nieuws brengen dat we de perfecte kandidaat hebben gevonden.
 • De algemene directeur vinden waar een bedrijf al maanden naar zocht.
 • Duidelijke antwoorden krijgen tijdens het strategic survey, waardoor we nóg beter kunnen rekruteren.
 • Een professional gelukkig maken met een droomjob binnen het middenkader.
 • Die witte raaf plaatsen in een raad van bestuur of raad van advies.
 • Trainingen op maat verzorgen voor onze klanten.

 

Meer weten over onze sollicitatieprocedure?

 

Dienstverlening

Rekrutering op een zorgzame en discrete manier

Hoe doen we het dan anders dan de anderen? Bij HR Flux vinden we discretie enorm belangrijk. Dat jij een nieuwe job zoekt als CEO hoeft niemand te weten. Of dat jij die ultieme carrièreswitch wil realiseren, schreeuwen we hier niet van de daken.

Daarnaast willen we ook zorg dragen voor onze professionals. Ook al heb je vandaag nog niet de job of de kandidaat… Je weet dat je ons kan vertrouwen en dat er morgen misschien wel goed nieuws is. Persoonlijke of professionele groei. Daar gaan we voor!

 

Wil jij groeien als bedrijf of medewerker?

 

Ja, ik reken op jullie discretie en zorg

Keyword 1
Keyword 2
Keyword 3
Werkgeluk begint hier, met onze rekrutering en selectie
Ons beleid

Jouw zoektocht naar de ideale collega start hier. Wie voor rekrutering en selectie bij HR Flux kiest, kan rekenen op een strategische manier van rekruteren en alle mogelijke HR services. Voor elke opdracht gaan we met de grootse zorg en discretie aan het werk. We zijn doorbijters. We zoeken totdat we de perfecte kandidaat hebben gevonden. Al moeten we die in het buitenland gaan zoeken. Of via minder traditionele kanalen.

 

Met ons rekruteringskantoor als vaste HR businesspartner ben je bovendien zeker van:

 • Een betrouwbaar, breed netwerk
 • Ruime expertise
 • Integriteit
 • Nauwkeurige opvolging na de opstart
 • Een warme aanpak
 • Een gemotiveerd, enthousiast team
 • Tevreden ambassadeurs
HR Flux diensten

Werkgeluk

 

Voor elke werkgever en iedere vacature bestaat er de ideale kandidaat. Daar zijn we heilig van overtuigd. Die match kunnen we pas realiseren als we er zeker van zijn dat de bedrijfscultuur, historiek, waarden, ambities, stijl, missie en visie beantwoorden aan wat de professional precies verwacht. Hierbij geloven we steevast in de waarde van human capital. Maar zodra die ‘klik’ er uiteindelijk is en de kandidaat daadwerkelijk aan de slag gaat, worden we daar zelf toch ook een beetje gelukkig van.

 

Werk maken van werk?

 

Yes!

 

Technical Engineering
ICT
Sales
Marketing
Advies & Consultancy
Training & Coaching
Jouw groei begint bij deze HR-diensten
HR-diensten

Voor ons is HR meer dan louter rekruteren. Daarom voorzien we ook allerlei HR services on site. Bij detachering of rekrutering van HRM-personeel appreciëren onze klanten onze zorgzame, discrete en strategische aanpak. In onze HR-diensten streven we naar een kwalitatieve langetermijnrelatie met onze klanten. 

 

Daarom gaan we op een sterk analytische manier te werk. Op basis van nauwkeurige strategic surveys hebben we onmiddellijk een duidelijk beeld van ons ‘menselijk kapitaal’. Daarnaast houden we ook rekening met de prioriteiten, ambities, toekomstplannen en projecten van onze opdrachtgever. Ten slotte bepalen ook de bedrijfcultuur, mentaliteit en manier van omgaan of een professional de opportuniteit blijft waarderen.

Samen groeien

Een ondernemer kan pas groeien als hij omringd wordt door de juiste medewerkers. Dat wil zeggen: met de nodige opleiding, ervaring en skills. Maar ook met de juiste motivatie, attitude en ingesteldheid.

 

Bedrijven kunnen ons inschakelen voor:

 

 

Klaar om te groeien?

 

Zeker!

Keyword 1
Keyword 2
Keyword 3
Contact
Social media
Facebook
LinkedIn
info@hrflux.be
HR Flux, jouw adviseur bij strategische werving en selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe CEO, CFO of COO? Of wil je de aanwerving van een nieuwe directie, lid van raad van bestuur of advies overlaten aan een betrouwbare adviseur bij werving en selectie? Dan is jouw opdracht bij HR Flux in goede handen.

Met uiterste discretie en zorg gaan we voor jou aan de slag. Ook voor de werving en selectie van professionals binnen het middenkader of trainingen op maat kan je bij ons terecht. En dat op 2 locaties. Zowel in ons kantoor in Kortrijk als in Gent zal je je onmiddellijk thuis voelen.

Vertel ons gerust, via het contactformulier, hoe we jouw verwachtingen precies kunnen inlossen. Zodra we weten waarmee we jou gelukkig kunnen maken, nemen we onmiddellijk contact met je op en gaan we met z’n allen aan de slag.

Ja, zelfs buiten de kantooruren kan je ons bereiken, als je dat wenst.

 

Daag jij ons binnenkort uit met jouw opdracht?