Careers in motion

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Uw strategische HR Partner

01

Strategic recruitment

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk vinden wij voor u dé unieke professional waarnaar u op zoek bent!

02

HR Services

HR Flux biedt u een full service inzake HR: screening, assessment, development, … Dit op zowel medewerker als op executive niveau.

03

HR On Site

Vanuit onze strategische scan gaan we de HR-competenties in huis halen die je nodig hebt. HR dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

Vacatures

HR SERVICES
Employer Branding

Soms heb je instroom van nieuw talent nodig. Daarom kan je op ons rekenen als je nood hebt aan begeleiding bij jouw employer branding en het onderscheidend in de arbeidsmarkt zetten van uw vacature .

Retentiemanagement

Als ondernemer kan je pas groeien als je over de juiste professionals beschikt, die de nodige expertise en knowhow hebben.

Remuneratiebeleid

Graag advies rond een gepast salaris, als betrouwbare HRM business partner willen we onze klanten daarbij graag helpen.

Functioneringsgesprek: talentontwikkeling verder vorm geven!

Je kan ervoor kiezen om het functioneringsgesprek te laten uitvoeren door een betrouwbare & onafhankelijke HR business partner.

Organisatiebegeleiding

Er zijn heel wat taken uit te voeren om van je onderneming een succes te maken, wij zorgen voor HR-begeleiding in jouw organisatie.

Testing & Assessments

Testing en HR zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. De waarde van human capital kan je pas ontdekken dankzij diepgaande interviews.

Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?