Account Manager Snijgereedschappen regio Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant – Deinze

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Account Manager Snijgereedschappen regio Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant – Deinze

Introductie

VAN MAELE NV (www.NVvanmaele.be), gelegen in Deinze, is als groothandel van snijgereedschappen in de Benelux een gevestigde waarde sinds 1973. Een eerlijke prijs-kwaliteit, een gepersonaliseerde klantenbenadering, en een zeer hoog service level (leverbetrouwbaarheid!) zorgden ervoor dat wij intussen een stevige reputatie opgebouwd hebben binnen de metaalsector. Een team van gekwalificeerde medewerkers en een vaste portefeuille van kwaliteitsmerken garandeert een continuïteit en rechtlijnigheid die sterk door onze klanten gewaardeerd wordt. Dit dynamisch familiaal bedrijf telt op heden een 7-tal medewerkers die zich inzetten voor 14. Graag verwelkomen wij op heden een nieuwe enthousiaste collega ACCOUNT MANAGER voor de regio Antwerpen/Limburg/deels Vlaams-Brabant (m/v):      

Functie

Als account manager zal je in eerste instantie de bestaande klantenrelaties in jouw regio onderhouden. Je luistert naar de noden, speelt in op opportuniteiten, geeft advies en stelt evt. nieuwe producten voor. Sporadisch neem je ook initiatieven om jouw klantenportefeuille verder uit te bouwen. Je kan rekenen op een performante binnendienst en talrijke verkoops- en marketing tools ter verdere ondersteuning (i-pad, professionele catalogus, demo’s, promoties, ERP-systeem, e-mail marketing, …). Je werkt één dag per week van huis uit en bezoekt verder een 7 à 8-tal klanten per dag. Eén keer per maand ben je in Deinze aanwezig voor de sales meeting.

Functie-eisen


  • Je beschikt idealiter over een technisch diploma (middelbaar of bachelor) of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Commerciële ervaring is een troef maar geen must; kandidaten mét ervaring binnen de metaalsector die op zoek zijn naar doorgroei komen zeker ook in aanmerking!
  • Affiniteit met metaalbewerking (draaien en frezen, …) is een absolute vereiste
  • Je bewijst betrouwbaar te zijn en zelfstandig te kunnen werken
  • Op commercieel vlak getuig je van een sterke servicegerichtheid en flexibiliteit; je past je makkelijk aan aan jouw gesprekspartner (professioneel aankoper of man van de werkvloer)
  • Je bent vlot in de omgang en beschikt over een goede overtuigingskracht
  • Je woont idealiter regio grens Antwerpen en Limburg; kennis van het Frans is een plus maar geen vereiste


Aanbod


Een toffe, dynamische KMO met een informele, no-nonsense sfeer

De kans om zelfstandig te werken, initiatieven te ontwikkelen en directe impact te hebben op de bedrijfsresultaten

Een aantrekkelijk verloningspakket met een ruim aanbod extralegale voordelen


Solliciteren
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?