Technisch-Administratief Bediende (Oostende) – Oostende

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Technisch-Administratief Bediende (Oostende) – Oostende

Organisatie

De firma Leplae is een gevestigd familiebedrijf met vestigingen in Wervik, Oostende, Torhout en Veurne. Binnen deze laatste drie vestigingen bezit men de concessie voor Opel.

Dit familiebedrijf bezit tevens een stevige reputatie inzake service en persoonlijke klantenbenadering. Ter versterking van de ploeg in Oostende, wensen we volgende nieuwe collega aan te werven:

TECHNISCH-ADMINISTRATIEF BEDIENDE

(meer…)

Introductie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal. Het is volop verwezen in onze missie!

We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

• Een goede matching tussen cultuur en structuur;

• Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling;

• No-nonsense aanpak.

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader, C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies.

Ter versterking van het team wenst de onderneming een office manager aan te werven.

(meer…)

Organization

Onze klant is een familiaal en vooraanstaand verzekeringskantoor gelegen te regio Zwevegem/Waregem/Avelgem.

Persoonlijke aanpak staat bij hen voorop, gesterkt door de bundeling van 40 jaar ervaring. Een klant (zowel particulier als KMO) is er geen nummer maar een persoon van vlees en bloed.

Deze familiale KMO wil verder duurzaam groeien in de markten waarin ze reeds actief in zijn.(meer…)

Introductie

Onze klant  is al meer dan 35 jaar actief als groothandel in auto- onderdelen van verschillende topmerken. Daarnaast heeft het bedrijf ook een nieuwe business unit die actief is in de installatie van laadpalen. In het kader van de verdere uitbouw van haar marktpositie heeft onze klant dringend behoefte aan ondersteuning voor de CEO. 


(meer…)

Organisatie

IZI COOL (Aqua Service) te Marke is dé fabrikant en installateur van waterverzachters in België. Het bedrijflevert, installeert en onderhoudt over gans België waterverzachters, waterontharders, ontkalkers,drinkwatersystemen alsook recent airconditioningtoestellen. Het productengamma is technisch hoogstaand enbetrouwbaar. Binnen het bedrijf ontmoet je een hecht team van ervaren en geëngageerde collega’s. Duurzamegroei, uitgesproken teamgeest en klantentevredenheid staan steeds voorop. Ter ondersteuning van deverantwoordelijke onderhoud zoeken we dringend een Rechterhand Verantwoordelijke.

(meer…)

Organisatie

A&V Consulting (Kortrijk – www.aenvconsulting.be) heeft sinds haar oprichting steeds een gestadige groei gekend.Het team bestaat uit acht medewerkers en twee zaakvoerders. Als kwalitatieve en full-syndicusorganisatie ondersteunt A&V Consulting residenties, voornamelijk in Zuid-West-Vlaanderen, met het administratieve, het technische alsook met het financiële beheer voor de mede-eigenaars.Gezien de verdere uitbreiding van het klantenbestand en verdere groei wensen we een nieuwe collega met ervaring aan boord te halen: Dossierbeheerder (met doorgroeimogelijkheid) /Syndicus-Assistent. Organisatorisch sterk, ervaren en klantgericht.(meer…)

Organisatie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal én volop onze missie! We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

Een goede matching tussen cultuur en structuur

Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling

Toekomst als focus

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader, C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies. We wensen graag ons team versterken met een: Jobstudent Junior Recruiter

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?