Recruitment Consultant – Kortrijk

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Recruitment Consultant – Kortrijk

Organisatie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal én volop onze missie! We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

  • Een goede matching tussen cultuur en structuur
  • Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling
  • Toekomst als focus

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader, C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies. We wensen graag ons team versterken met een: Recruitment consultant.

(meer…)

Organisatie

Onze opdrachtgever (centraal W Vl) is een op en top familiebedrijf die al 35 jaar actief is in de bouwsector. Hun expertise ligt in de nutsvoorzieningen, echter de focus ligt de laatste jaren steeds meer op wegenbouw, rioleringsaanleg en omgevingsaanleg van openbare instanties.

Vooral op het gebied van de waterleidingen hebben zij een zeer vergaande kennis opgebouwd. Bij de wegenbouw gaat dit van herstellingswerken, omgevingsaanleg voor ziekenhuizen, scholen, … tot de aanleg van volledig nieuwe verkavelingen. De laatste jaren zijn ze ook met succes actief in de private sector.

Ter uitbreiding en versterking van de bestaande ploeg medewerkers, zoeken we volgende collega:

HRM VERANTWOORDELIJKE

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?