Maintenance manager – Meulebeke

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Maintenance manager – Meulebeke

Organisatie

TWE MEULEBEKE (www.twe-group.com) maakt deel uit van de TWE Group, al meer dan 100 jaar de marktleider in de non-woven industrie met toepassingen in de automotive sector, hygiëne, gezondheidszorg, bouw/wonen, kledij en filtratiesystemen. De groep telt 1.300 medewerkers verspreid over 12 productielocaties in Europa, Azië en de VS. Innovatie, Respect en Vertrouwen zijn enkele waarden die deze bedrijvengroep typeren. De grote verscheidenheid aan producten garandeert niet enkel een gezonde groei maar zorgt ook voor zekerheid tijdens crisistijden. TWE Meulebeke telt op heden een 250-tal medewerkers.

Ter versterking van de technische dienst is men op zoek naar een Maintenance Manager.

Functie

Als Maintenance Manager voer je in eerste instantie verbeteringsprojecten uit aan onze machines om de down time door verstoringen te verminderen. Je ondersteunt de storingstechniekers op de werkvloer bij complexe werken. Grotere stilstanden worden door jou gecoördineerd en gerapporteerd. Verder begeleid en coach je nieuwe collega’s tijdens hun opleidingsproces en zie je erop toe dat alle veiligheids- en kwaliteitsregels worden nageleefd. Je werkt vnl. samen met de Production Manager in het kader van verdere optimalisaties van ons machinepark en rapporteert aan de Technical Manager.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een technisch (hoger) opleidingsniveau en kan idealiter enkele jaren ervaring voorleggen in een leidinggevende functie
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en voelt je in je sas op de werkvloer
  • Je bent sterk in het motiveren van anderen en communiceert duidelijk en efficiënt
  • Je getuigt van de nodige flexibiliteit en voelt je goed binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met korte communicatielijnen
  • Bijkomende talenkennis (E/F) is een troef

Aanbod

  • Een werkomgeving waar vertrouwen, verbondenheid, respect, verantwoordelijkheid en innovatie centraal staan
  • Een uitgebreid intern opleidingstraject en voldoende mogelijkheden voor zelfontplooiing
  • Een job met verantwoordelijkheden die het verschil kunnen maken en een aangename werksfeer
  • Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, fietsleasing)

Sollicitatie

GEÏNTERESSEERD?


Mail dan vandaag nog jouw CV naar info@hrflux.be met vermelding van deze functie.

Je mag rekenen op een discrete behandeling van jouw kandidatuur!In afwachting van jouw reactie!

Solliciteren
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?