Onze referenties

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Onze referenties

Voor opdrachtgevers

Tijdens een persoonlijk gesprek stellen we graag onze referenties in de profit- en de non-profit sector voor. Omwille van discretie plaatsen we deze bewust niet openbaar op internet. Neem contact op met info@hrflux.be op bel ons op 056/42.48.42 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. We komen graag bij u ter plaatse!

Voor professionals

Op onze referentiepagina delen we graag verhalen over hoe HR Flux kandidaten helpt bij het realiseren van hun professionele doelen. Door middel van persoonlijke begeleiding, advies en toegewijde ondersteuning & opvolging streven we ernaar om het potentieel van elke kandidaat te ontdekken en te benutten. Vandaar onze krachtige slogan: Careers in motion!

Bureau

Reviews van onze kandidaten:

T.C.: Colin en Ruben gaan zeer professioneel en respectvol om met hun kandidaten. Ze stellen de juiste vragen en tasten op een doordachte manier naar de juiste match. Een Sterke HR partner!

S. C.: Hele dag assessment gedaan bij HR flux. Goede uitleg, begeleiding en heel veel feedback gedurende de dag. Ik vond het heel fijn dat je na een rollenspel-oefening ook de kans krijgt om te zeggen of je het anders zou aanpakken. Lijkt me een zeer nuttige vraag/nabespreking. Je krijgt nuttige tips voor jezelf om mee aan de slag te kunnen. Vermoeiend wel natuurlijk.

B.C.: Zeer goed selectiekantoor! Ze maken een zeer goede match tussen bedrijf en kandidaat. Daarnaast bieden ze ook snelle feedback en kan je rekenen op correcte afspraken.

C.A.: HR flux springt er uit door hun open communicatie en professionele aanpak. Alles verloopt vlot en heel transparant. Ook als kandidaat krijg je een uitgebreide toelichting. Ze hebben zowel aandacht voor hun klanten als de potentiële kandidaten met als doel voor beide partijen de beste uitkomst te zoeken. Ik beveel HR Flux dan ook ten zeerste aan.

Overige reviews leest u verder in deze link: http://tinyurl.com/yc2cet9m.

Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?