Operational Manager F&B – Ieper

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Operational Manager F&B – Ieper

Introductie

BELLEWAERDE en BELLEWAERDE AQUAPARK (www.bellewaerde.be), gelegen in Ieper, combineren een uniek aanbod van dieren, attracties en indoorwaterrecreatie en mikken op 1 miljoen bezoekers op jaarbasis. Wij maken deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa. Bellewaerde draagt personeels- en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Naast veiligheid is een warm onthaal voor Bellewaerde dan ook topprioriteit.  Zo wonnen wij recent voor de 5e maal op rij de award voor het ‘Pretpark met het beste personeel in België’.    Bellewaerde werd in 2019 uitgebreid met Bellewaerde Aquapark en investeerde in 2020 in een nieuwe family coaster Wakala.  Ook voor de toekomst staan nieuwe investeringen op de planning. Voor de afdeling Inpark Sales zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

OPERATIONAL MANAGER F&B Functie

 • Als rechterhand van de In-ParkSales Directeur sta je in voor een goede organisatie en planning van de verschillende horeca- en retailverkooppunten in Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark.
 • Je zorgt voor een efficiënte personeelsplanning (afhankelijk van de periode 70 à 250 medewerkers), de contacten met het inhouse uitzendbureau, het motiveren en aansturen van personeel, problem solving on-the-field, etc. Hiervoor werk je nauw samen met je vaste assistants (zowel voor  F&B als voor Retail). 
 • Je werkt actief mee bij de organisatie van bedrijfsfeesten en events in het park en bent mee verantwoordelijk voor de hygiëne- en kwaliteitscontrole en inrichting van de shops. 
 • Verder ondersteun je de In-Park Sales Directeur op verschillende vlakken zoals:  optimaliseren van de food cost, stockbeheer, lanceren nieuwe concepten/producten,.. en andere Inpark Sales-gerelateerde projecten.

Functie-eisen

 • Je functioneert op bachelor niveau en hebt je reeds bewezen in een gelijkaardige functie. 
 • Je bent een goede organisator en coach. 
 • Daarnaast getuig je van een hands-on mentaliteit en ben je in staat kort op de bal te spelen.  Je bent nl. dagelijks on the field aanwezig om de organisatie bij te sturen.
 • Je bent serviceminded en draagt bezoekers- en personeelstevredenheid hoog in het vaandel. 
 • Verder ben je flexibel ingesteld en schrikt weekendwerk je niet af. 
 • Je kan je uitdrukken in het Frans en kan vlot overweg met de courante softwarepakketten.

Aanbod

 • Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een uiterst boeiende en unieke werkomgeving.
 • Je komt terecht in een stabiele West-Vlaamse onderneming die deel uitmaakt van een grote Europese groep.
 • Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen: maaltijdcheques (na 1 jaar dienst); pretpark abonnement voor het ganse gezin waarmee je als medewerker ook in andere parken in binnen- en buitenland gratis toegang krijgt; een Riebedebie-pass, waarmee je bij heel wat toeristische attracties in België van voordelen kan genieten; voordelen binnen de groep Compagnie Des Alpes (vb. kortingen op parkbezoeken of skipassen); 20 verlofdagen, aangevuld met ADV; hospitalisatieverzekering voor het ganse gezin; groepsverzekering; eindejaarspremie; bedrijfswagen; een overdosis aan FUN-events onder de collega’s (nieuwjaarsdrink, drink opstart seizoen, BLW-fest, Halloweendrink, Fin de Saison, personeelsfeest, … ).  


Inlichtingen

Mail dan vandaag nog jouw CV naar info@hrflux.be met vermelding van deze functie.

Je mag rekenen op een discrete behandeling van jouw kandidatuur!

Deze vacature wordt exclusief door HR Flux behandeld.

In afwachting van jouw reactie!


Solliciteren
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?