Senior Projectleider – Komen

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Senior Projectleider – Komen

Organisatie

Mahieu Construct is reeds meer dan 30 jaar de specialist voor alle bouwprojecten voor de industrie en agrarische sector.

In de productievestiging in Komen, Pittem en Duinkerke hebben zij alle expertise in huis van metaalconstructies, prefabbeton tot kelderbouw om de klant de meest kwalitatieve en economische totaaloplossing aan te bieden.

De winst wordt duurzaam geïnvesteerd in medewerkers en machines. Om de sterke groei te ondersteunen en het team te versterken, is men op heden op zoek naar een (m/v):


SENIOR PROJECTLEIDER

Functie

Als projectleider sta je in voor de coördinatie van meerdere werven, hoofdzakelijk projecten in Vlaanderen.

Je bent het aanspreekpunt van de bouwheer-architect en geeft rechtstreeks leiding aan een team van werfleiders, projectvoorbereiders, planning en aankoop. Hiernaast sta je in nauw contact met de afdeling verkoop en calculatie.

Tevens neem je actief deel aan de wekelijkse projectleidersvergaderingen en rapporteert hierna rechtstreeks aan de directie.

Je fungeert als eindverantwoordelijke wat betreft veiligheid op de werven, administratieve opvolging, maandelijkse vorderingsstaten, eindafrekeningen, factuurcontrole, … .

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een graduaat of diploma ingenieur bouwkunde en beschikt over enkele jaren ervaring als werfleider of projectleider in de bouwsector

Een sterke en tegelijkertijd diplomatische persoonlijkheid met leidinggevende en organisatorische vaardigheden zijn kenmerken die u typeren

Dankzij jouw uitgebreide ervaring beschik je over technisch en commercieel inzicht

Daarnaast ben je vertrouwd met het gebruik van een PC en de courante applicaties

Jouw perfecte kennis van het Nederlands vul je aan met een grondige kennis van het Frans

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende, dynamische en ambitieuze onderneming in de industrie- en landbouw.

Voor deze functie kan je rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques en groepsverzekering.

Hier krijg je tevens de mogelijkheden om jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen binnen deze uitdagende functie.

Solliciteren
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?