Bachelor Toegepaste Architectuur – Kortrijk

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Bachelor Toegepaste Architectuur – Kortrijk

Organisatie

CKA+ is een jong en dynamisch architectenkantoor van 5 architecten en 2 assistent architecten.

Wij houden van een familiale sfeer, en een open cultuur waarin de work life balans een topprioriteit is. Door onze horizontale structuur zorgen we ervoor dat iedereen met zijn competenties kansen krijgt binnen het team CKA+. Duurzaamheid, materialiteit, vormelijkheid, kleur, experimenteren met bouwmaterialen, Kwaliteitsvol verdichten, collectieve ruimtes en nieuwe woontypologieën zijn onderdeel van ons DNA.

De ontwerpambities liggen hoog, wedstrijden en samenwerkingen met andere kantoren zorgen ervoor dat we fris blijven in ons denken over architectuur en maatschappij.

Om onze verdere groei te ondersteunen kijken wij uit naar nieuw talent (Bachelor Toegepaste Architectuur) die ons team kan ondersteunen:


(meer…)

Organisatie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal én volop onze missie! We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

  • Een goede matching tussen cultuur en structuur
  • Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling
  • Toekomst als focus

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader, C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies. We wensen graag ons team versterken met een: Recruitment consultant.

(meer…)

Organisatie

A&V Consulting (Kortrijk – www.aenvconsulting.be) heeft sinds haar oprichting steeds een gestadige groei gekend.Het team bestaat uit acht medewerkers en twee zaakvoerders. Als kwalitatieve en full-syndicusorganisatie ondersteunt A&V Consulting residenties, voornamelijk in Zuid-West-Vlaanderen, met het administratieve, het technische alsook met het financiële beheer voor de mede-eigenaars.Gezien de verdere uitbreiding van het klantenbestand en verdere groei wensen we een nieuwe collega met ervaring aan boord te halen: Dossierbeheerder (met doorgroeimogelijkheid) /Syndicus-Assistent. Organisatorisch sterk, ervaren en klantgericht.(meer…)

Organisatie

CSE-SOLUTIONS BV is een familiebedrijf gesticht in 1975. Het bedrijf is gegroeid van een eenvoudige éénmanszaak tot een gespecialiseerd bedrijf met 10 werknemers.

Hun klanten (B2B en BC2) nemen de centrale plaats in. Kwaliteit en service zijn hun drivers naar klanten toe! Wegens de voortdurende investeringen, recente overname door twee jonge eigenaars-zaakvoerders, een fijn team, kent de firma een spectaculaire groei. Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een:

Technical Support (HVA/Groene technieken)

(meer…)

Organisatie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal én volop onze missie! We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

Een goede matching tussen cultuur en structuur

Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling

Toekomst als focus

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader, C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies. We wensen graag ons team versterken met een: Jobstudent Junior Recruiter

(meer…)

Organisatie

STÄUBLI BENELUX NV (staubli.com), gelegen in gloednieuwe gebouwen te Kortrijk, is het verkoopskantoor van het Zwitserse Stäubli dat mechatronica oplossingen ontwikkelt en produceert in 3 verschillende activiteiten: textielmachines, connectoren en robots. Stäubli telt wereldwijd 14 industriële productie sites, 29 verkoopskantoren en meer dan 5.500 werknemers. STÄUBLI BENELUX telt een 35-tal enthousiaste medewerkers en kent de laatste jaren een sterke groei. In het kader van deze groei wordt, ter versterking van het Internal Sales Team divisie Connectoren, een nieuwe collega gezocht: Technical Internal Sales


(meer…)

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Belgisch advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingen en overheden ontzorgen met hun juridische vraagstukken in het publiek recht (denk aan omgevingsrecht, milieurecht, overheidsopdrachten, ambtenarenrecht enz., …). Oplossingen bieden ze in duidelijk advies en zo nodig het verdedigen van de belangen van hun cliënten voor de rechtbank en administratieve rechtscolleges. Zo onderscheidt dit kantoor zich sedert 15 jaar waarbij ze kunnen terugvallen op hun ijzersterke reputatie.(meer…)

Organisatie

Consultes (www.consultes.be) is een allround partner op vlak van milieu, preventie, energie en duurzaam ondernemen. Binnen dit dynamisch en familiaal bedrijf staan pragmatisme en een deskundige aanpak centraal.

Consultes is een waardengedreven onderneming waar de mens centraal staat. Er is een sterk doorgedreven ondernemerszin en een rechtstreekse communicatielijn met de directie waardoor er zeer snel en flexibel actie kan ondernomen worden.

Onze experten nemen een coördinerende, ondersteunende of adviserende rol op binnen bedrijven om ze met een deskundige en pragmatische aanpak op een hoger niveau te tillen. De ondersteuning wordt geboden voor zowel KMO’s als internationale ondernemingen in diverse sectoren en dit over heel Vlaanderen.

De kracht van Consultes is het sterk doorgedreven gestructureerd werken. Consultes beschikt dan ook reeds een 10-tal jaar over een ISO9001-certificaat. Er wordt actief gewerkt rond verbeteringsprocessen en wij blijven continu waakzaam voor procesoptimalisaties zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Wegens groei zijn we op zoek naar een:

Consultant (senior) milieu

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?