Rechterhand verantwoordelijke – Marke

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Rechterhand verantwoordelijke – Marke

Organisatie

IZI COOL (Aqua Service) te Marke is dé fabrikant en installateur van waterverzachters in België. Het bedrijflevert, installeert en onderhoudt over gans België waterverzachters, waterontharders, ontkalkers,drinkwatersystemen alsook recent airconditioningtoestellen. Het productengamma is technisch hoogstaand enbetrouwbaar. Binnen het bedrijf ontmoet je een hecht team van ervaren en geëngageerde collega’s. Duurzamegroei, uitgesproken teamgeest en klantentevredenheid staan steeds voorop. Ter ondersteuning van deverantwoordelijke onderhoud zoeken we dringend een Rechterhand Verantwoordelijke.

(meer…)

Organisatie

IZI COOL (Aqua Service) te Marke is een sterke groeiende organisatie. Het bedrijf installeert en onderhoudt waterverzachters, drinkwatersystemen, ontkalker, aircosystemen, warmtepompen, zonnepanelen en recentelijk ook laadpalen in gans België. Het bedrijf heeft meer dan 60 mensen in vaste dienst en werkt daarnaast met 60-tal zelfstandige installateurs. Het productengamma is technisch hoogstaand en betrouwbaar. Binnen het bedrijf ontmoet je een hecht en dynamisch team van ervaren en geëngageerde collega’s. Duurzame groei, winnaarsmentaliteit en hoge klantentevredenheid staan steeds voorop. Ter versterking van de groeiende plaatsingsafdeling (600 plaatsingen/maand) zoeken zij een PLANNER.

(meer…)

Organisatie

Aqua Sevice (aqua-service.be) te Marke is dé fabrikant en installateur van waterverzachters in België. Het bedrijf levert, installeert en onderhoudt over gans België waterverzachters, drinkwatersystemen (AQUA PRO) alsook recent airconditioningtoestellen (IZI COOL), regenwaterbehandeling (AQUA RECUP) en warmtepompboilers (IZI HEAT). Het productengamma is technisch hoogstaand en betrouwbaar. Binnen het bedrijf ontmoet je een hecht team van ervaren en geëngageerde collega’s. Duurzame groei, uitgesproken teamgeest en klantentevredenheid staan steeds voorop. Ter ondersteuning van het marketingteam zijn we op korte termijn op zoek naar een:Digital Copywriter & Content Creator.


(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?