Maintenance manager – Meulebeke

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Maintenance manager – Meulebeke

Organisatie

TWE MEULEBEKE (www.twe-group.com) maakt deel uit van de TWE Group, al meer dan 100 jaar de marktleider in de non-woven industrie met toepassingen in de automotive sector, hygiëne, gezondheidszorg, bouw/wonen, kledij en filtratiesystemen. De groep telt 1.300 medewerkers verspreid over 12 productielocaties in Europa, Azië en de VS. Innovatie, Respect en Vertrouwen zijn enkele waarden die deze bedrijvengroep typeren. De grote verscheidenheid aan producten garandeert niet enkel een gezonde groei maar zorgt ook voor zekerheid tijdens crisistijden. TWE Meulebeke telt op heden een 250-tal medewerkers.

Ter versterking van de technische dienst is men op zoek naar een Maintenance Manager.

(meer…)

Organisatie

Onze klant is een derde generatie familiale onderneming, actief in de houtsector (Midden-West-Vlaanderen).

Het bedrijf is actief in de productie en de verkoop van prestigieuze ecologische houtconstructies (bijgebouwen, houtskeletbouw, poorten enz.) in tal van Europese landen.

Deze ambitieuze nichespeler wil niet alleen duurzaam groeien in de markten waarin ze reeds actief in zijn, maar de nieuwe business in houtskeletbouw nog verder ontwikkelen.

Het bedrijf kende de laatste jaren een constante groei dank zij de inzet van high-end maatwerk in combinatie met ecologisch verantwoord bouwen. Het bedrijf biedt een ruim, kwalitatief productengamma aan de klanten in binnen én buitenland!

Ter versterking van de sales afdeling zoeken we op korte termijn: Gedreven Sales B2B


(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?