Reliability Engineer – Moeskroen

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Reliability Engineer – Moeskroen

Organisatie

Lantmännen Unibake is de tweede grootste bakkerijgroep in Europa en dé expert in diepgevroren bakkerijproducten. Onder het merknaam Pastridor wordt in 3 Belgische vestigingen een ruim assortiment bake-off-broodproducten geproduceerd, die bestemd zijn voor een wereldwijde afzetmarkt. Het gamma Lantmännen Unibake biedt oplossingen en services voor zowel de foodservice, groothandel als retail. Voor de site te Moeskroen zoeken we een

Reliability Engineer.

(meer…)

Organisatie

Onze opdrachtgever is een bedrijf met faam in de voedingssector en gelegen in Henegouwen nabij Zuid West-Vlaanderen.Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van gebakken vleesproducten, aperitiefhapjes, een uitgebreid gamma aan desserts en ready-to-serve gerechten.Om een uitmuntende kwaliteit aan producten te garanderen, maakt men uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve grondstoffen en ingrediënten.Het begint al bij de grondstoffen, die aan een strenge selectie worden onderworpen. Vervolgens wordt elke stap in het productieproces grondig gecontroleerd. Die inspanningen werden overigens officieel erkend. Zo beschikt men inmiddels over een International Food Standard-certificaat higher level.Het bedrijf is EG-erkend en de HACCP en IFS-normen vormen een solide basis voor ons integraal kwaliteitssysteem!Om continuïteit te bieden zijn we op zoek naar een Kwaliteitsverantwoordelijke.


(meer…)

Organisatie

De MYDIBEL GROEP (www.mydibel.be), gelegen te Moeskroen, is een innoverend familiebedrijf opgericht in 1988 dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en commercialisering van aardappelproducten (vers, droog en diepvries). Elke dag wordt ongeveer 2.500 ton aardappelen aangevoerd en verwerkt tot 280.000 ton afgewerkte producten per jaar. Mydibel investeert zowel in zijn eigen merken als in private labels en levert hun producten wereldwijd (meer dan 120 landen) aan verscheidene marktsegmenten: foodservice, retail en industrie. Dit 100% familiebedrijf stelt op heden zo’n 650 mensen te werk en jaarlijks wordt een omzet behaald van 240 mio euro. Op heden is deze happy potato family op zoek naar een Shift Production Manager (aanvoer).

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?