Process Improvement Engineer – Izegem

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Process Improvement Engineer – Izegem

Introductie

Onze opdrachtgever Meditech (www.meditech-pharma.com) met zetel te Izegem heeft 25 jaar ervaring in de apotheeksector. 

Meditech behoort tot de marktleiders in het ontwikkelen en produceren van automatisatie oplossingen voor de publiek toegankelijke apotheek. Als enige Belgische fabrikant van apotheekautomatisatie, weten zij zich te onderscheiden door hun klantgerichtheid en ’tailor made’ aanpak. 

Gelet op de groei zijn zij op zoek naar een:                                                                                                           

                                          Process Improvement Engineer


(meer…)

Organisatie

DELMAR GROUP nv (www.delmarnv.eu), met hoofdzetel te Komen, is al meer dan 25 jaar dé specialist inzake de productie van prefabbetontrappen. Met de overnames van Betsinor (glasvezel versterkt beton), Elbeton (balkons en gevelelementen in architectonisch beton) en SVK (architectonisch beton) kan inmiddels een quasi volledig gamma architectonisch beton aangeboden worden, inclusief gepolijst sierbeton. De groep telt 5 productievestigingen en kan toonaangevende internationale referenties voorleggen zoals de Arc de Triomphe in Parijs tot projecten in Dubai. Op heden telt Delmar Group een 150-tal medewerkers. Voor de vestiging in Komen is men momenteel op zoek naar eenHoofd Studiebureau.

(meer…)

Organisatie

SILEGHEM & PARTNERS (www.sileghem.be), is een toonaangevend architecten- en ingenieursbureau actief zowel in de particuliere en sociale woningbouw als in de sector van bedrijfsgebouwen en openbare werken. Architecturale visie en structuur worden feilloos op elkaar afgestemd met aandacht voor een logisch-tijdloze vormgeving, optimalisatie in ruimtegebruik, energiezuinig bouwen en een nauwkeurige detaillering. Sileghem & Partners kende sinds zijn ontstaan als éénmans-architectenbureau een sterke groei en telt op heden een 18-tal enthousiaste medewerkers. In kader van verderzetting van deze groei kijkt men op heden uit naar een toffe collega Stabiliteitsingenieur:

(meer…)

Organisatie

Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met meer dan 140 jaar op de teller. Een 500-tal medewerkers kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Daarom is Winsol dan ook trendsetter binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonwering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook ver daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst en je kennis kan verruimen. En dit alles samen met fijne collega’s!

Vanwege verdere groei breiden ze hun team uit in de vestiging in Ardooie (WinBalu) met een nieuwe collega binnen de afdeling balustrades (actief in productie en plaatsing aluminium balustrades)


PROJECTLEIDER BALUSTRADES

Hands-on & georganiseerd

(meer…)

Organisatie

TWE MEULEBEKE (www.twe-group.com) maakt deel uit van de TWE Group, al meer dan 100 jaar de marktleider in de non-woven industrie met toepassingen in de automotive sector, hygiëne, gezondheidszorg, bouw/wonen, kledij en filtratiesystemen. De groep telt 1.300 medewerkers verspreid over 12 productielocaties in Europa, Azië en de VS. Innovatie, Respect en Vertrouwen zijn enkele waarden die deze bedrijvengroep typeren. De grote verscheidenheid aan producten garandeert niet enkel een gezonde groei maar zorgt ook voor zekerheid tijdens crisistijden. TWE Meulebeke telt op heden een 250-tal medewerkers.

Ter versterking van de technische dienst is men op zoek naar een Maintenance Manager.

(meer…)

Organisatie

Kinno Kitchens + Cabinets heeft reeds 50 jaar ervaring op de teller in het maken van keukens op maat.

Onze collectie, zorgvuldig samengesteld door onze eigen designers, zijn afgestemd op de Belgische smaak.

Om de projectmarkt te bedienen slaagt het ervaren team samen met zijn geautomatiseerde machinepark er in onderscheiden volumes af te leveren, dit steeds met stipte afhandeling. Meer dan 30 ervaren medewerkers spreken uw taal en behandelen elk dossier van verwerking tot levering met de grootste zorg.

Met het oog op verdere groei kijken zij uit naar:

Onderhoudsingenieur

(met reële doorgroeimogelijkheid tot Maintenance Manager)

(meer…)

Organisatie

De MYDIBEL GROEP (www.mydibel.be), gelegen te Moeskroen, is een innoverend familiebedrijf opgericht in 1988 dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en commercialisering van aardappelproducten (vers, droog en diepvries). Elke dag wordt ongeveer 2.500 ton aardappelen aangevoerd en verwerkt tot 280.000 ton afgewerkte producten per jaar. Mydibel investeert zowel in zijn eigen merken als in private labels en levert hun producten wereldwijd (meer dan 120 landen) aan verscheidene marktsegmenten: foodservice, retail en industrie. Dit 100% familiebedrijf stelt op heden zo’n 650 mensen te werk en jaarlijks wordt een omzet behaald van 240 mio euro. Op heden is deze happy potato family op zoek naar een Shift Production Manager (aanvoer).

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?