Customer Service Manager – Kortrijk

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Customer Service Manager – Kortrijk

Introductie

Metraco Group is actief in trading, distributie en productie van ferro-legeringen en non-ferrometalen. De Groep is opgericht in 1993 en is internationaal actief via  dochterondernemingen en partnerships in België, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische staten. De Groep is verticaal geïntegreerd van de inkoop van materialen over de verwerking van schroot en productie van ferro-legeringen, tot het bieden van optimale logistieke en commerciële oplossingen. Omwille van de verdere groei & strategische projecten rond ESG & digitalisering kijken zij uit naar versterking met een:

             

  Customer Service Manager

(meer…)
(meer…)

Introductie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal én volop onze missie!

We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

  • Een goede matching tussen cultuur en structuur;
  • Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling;
  • Toekomst als focus.

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader (sales, technical, engineering, …) , C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast  bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies.

Onze missie en visie lichten we je graag toe in een persoonlijk gesprek. We durven ons uitgesproken een unieke én warme familiale onderneming noemen waarin je autonoom jouw talenten kan ontwikkelen.

We wensen graag ons team versterken met een: Managementassistent(e) (voltijds of deeltijds regime)

(meer…)

Introductie(meer…)

Introductie

CONSULTES is een allround partner op vlak van milieu, preventie, energie en duurzaam ondernemen. Binnen dit dynamisch en familiaal bedrijf staan pragmatisme en een deskundige aanpak centraal.

Consultes is een waardengedreven onderneming waar de mens centraal staat. Er is een sterk doorgedreven ondernemerszin en een rechtstreekse communicatielijn met de directie waardoor er zeer snel en flexibel actie kan ondernomen worden.

Onze experten nemen een coördinerende, ondersteunende of adviserende rol op binnen bedrijven om ze met een deskundige en pragmatische aanpak op een hoger niveau te tillen. De ondersteuning wordt geboden voor zowel KMO’s als internationale ondernemingen in diverse sectoren en dit over heel Vlaanderen.

De kracht van CONSULTES is het sterk doorgedreven gestructureerd werken. CONSULTES beschikt dan ook reeds een 10-tal jaar over een ISO9001-certificaat. Er wordt actief gewerkt rond verbeteringsprocessen en wij blijven continu waakzaam voor procesoptimalisaties zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Wegens groei zijn we op zoek naar een:

Consultant (senior) milieu

(meer…)
(meer…)
(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?