Missie - Visie - Waarden

Missie

Vanuit onze aanwezige expertise - en ondersteund door onze betrokkenheid jegens de organisatie en medewerker - spontaan meedenken en passende oplossingen aanreiken die aangepast zijn aan elke partij. We opereren vanuit een team van junior en ervaren consultants die elk vanuit hun focus meehelpen om opdrachtgevers en medewerkers optimaal van dienst te zijn.

Visie

Organisaties die succesvol willen zijn moeten zich steeds willen aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden. De inzet en aanwezige competenties innovatief en strategisch kunnen inzetten is dan ook steeds de uitdaging.
Een passend human resource beleid is hiertoe essentieel.

Welke profielen hebben we morgen nodig om succesvol te blijven?
Hoe wens ik als organisatie om te gaan met het menselijk kapitaal?
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedere medewerker zich optimaal ontwikkelt?

Een geïntegreerd beleid:

  • Duidelijke strategiebepaling
  • Juiste match tussen cultuur en structuur
  • Aangepaste managementstijl

Waarden

Passie/betrokkenheid bij wat we doen

Luisteren naar wat er leeft bij de opdrachtgevers, op de hoogte blijven rond wat er leeft inzake tendensen en nieuwe technieken...

Resultaatgericht

Binnen een verantwoord tijdsbestek de juiste match realiseren.

Teamgericht

We delen kennis maar hebben binnen het team verschillende rollen zoals office management, recruiters tot senior consultants. Ieder van ons draagt bij tot de juiste oplossingen. We gaan regelmatig met elkaar in dialoog om onze interne werking te verbeteren.

Klantgericht

Proactief waar we kunnen, zoveel mogelijk maatwerk met respect voor de organisatiecultuur en de medewerkers.
technical engineering
ICT
Sales
Marketing
Advies & Consultancy
Training & Coaching
Kandidaten
Specialisaties
 • In het bijzonder heb je een technische background, bachelor of master, en wens je via HR Flux interessante functies en organisaties te ontdekken. Het loont bijzonder de moeite omdat HR Flux hierin heel bedreven is en over een ruim netwerk en heel wat expertise beschikt.

 

 • Anderzijds mik je op een technisch-commerciële functie, commerciële binnendienst, buitendienst of managementfunctie binnen sales of marketing. Ook hiervoor ben je aan het juiste adres.

 

Sollicitatieprocedure

 

Dienstverlening
 • Je mag je bij ons nooit een nummer voelen. Ook jij bent klant voor ons. Een correcte ervaring met HR Flux is belangrijk voor ons, ongeacht of jouw sollicitatie positief is. Graag geven wij je steeds nuttige feedback en bruikbare tips.
 • Opvolging na indiensttreding: graag plannen wij na enkele maanden een persoonlijk gesprek met jou in om na te gaan hoe alles verloopt bij je nieuwe werkgever. Misschien heb je wel nood aan bijkomende opleiding, training, …
 • Heb je vragen over jouw sollicitatieaanpak? Sta je op een keerpunt in jouw carrière en weet je niet goed welke richting je uit wil? Onze divisie Open Vizier kan je professioneel verder begeleiden via loopbaanbegeleiding. 

Je kan spontaan solliciteren of een kijkje nemen in ons aanbod van vacatures! Veel succes!

Keyword 1
Keyword 2
Keyword 3
Vacature shortlist
inTorhout
inTorhout
inOost- en West-Vlaanderen
inMeulebeke
Opdrachtgevers
Ons beleid

HR Flux is een partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan een optimaal beheer van hun menselijk kapitaal. 'Human Capital' wordt immers meer dan ooit dé onderscheidende economische factor. Een maximaal geïntegreerd beleid rust op de volgende pijlers:

  • Een goede matching tussen cultuur en structuur
  • Een duidelijke strategiebepaling
  • Een aangepaste managementstijl

In dit kader focust HR Flux zich op efficiënte maatoplossingen en een proactieve begeleiding.

HR Flux diensten

HR Flux biedt volgende diensten aan:

 

Technical Engineering
ICT
Sales
Marketing
Advies & Consultancy
Training & Coaching
Open Vizier,
het carrièrecentrum van HR Flux
biedt support bij:
Loopbaanbegeleiding

Open Vizier is een erkend VDAB centrum dat loopbaanbegeleiding gesubsidieerd aanbiedt. We ondersteunen werknemers bij loopbaanbeslissingen en het opmaken van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Outplacement

Met ingang van 1/1/2016 dient men verplicht outplacement aan te bieden vanaf een bepaalde opzegtermijn. Het correct aanbieden van deze ontslagbegeleiding kan een sterk signaal zijn naar de resterende medewerkers en versterkt het werkgeversmerk. De ontslagen werknemer wordt gesteund bij de verwerking van een ontslag en ontvangt praktische sollicitatietraining die een snelle en juiste integratie in de arbeidsmarkt bewerkstelligt.

Keyword 1
Keyword 2
Keyword 3
Contact
Social media
Facebook
LinkedIn
info@hrflux.be
Contact

HR Flux bedient kandidaten en werkgevers vanuit twee locaties, namelijk Kortrijk en Gent.

Voor adres- en contactgegevens, klikt u door naar Kantoor Kortrijk en Kantoor Gent via onze navigatie bovenaan.

Voor vragen, opmerkingen, bemerkingen of feedback, kunt u het formulier links invullen.