Ons team

HR Flux is afgeleid van “fluxus”. Het is Latijn voor ‘stroom’. Een bewuste naam. Want dagelijks gaan we op een vloeiende en flexibele manier te werk bij rekrutering en selectie van personeel. Door middel van een warme, enthousiaste aanpak streven we naar een langetermijnrelatie met onze professionals en opdrachtgevers.

 

Tijdens onze zoektocht naar het juiste talent gebeurt het al eens dat we tegen de stroom in moeten varen om bij de bron te komen. Omdat we de HR-oplossing ietsje verder moeten gaan zoeken. In Azië bijvoorbeeld. Omdat deze persoon het gewenste masterdiploma heeft, dat je enkel in het buitenland kan behalen. En als we de ideale kandidaat dan moeten overtuigen om te verhuizen voor zijn droomjob bij de opdrachtgever, dan doen we dat gewoon. Of rekrutering via Facebook bijvoorbeeld. Omdat we op de blog van onze kandidaat gelezen hebben dat hij over de gewenste vaardigheden beschikt.

 

Meer dan een leverancier van kandidaten

Bij HR Flux draait het niet om loutere verkoop van jobs of kandidaten. We willen veel liever een vaste partner worden voor al jouw HR-oplossingenstrategische rekrutering en selectie. Hoe doen we dat? Met een gezonde mix van junior en ervaren consultants die allemaal hetzelfde doel nastreven. Zodat zowel kandidaten als opdrachtgevers een ambassadeur willen zijn van ons rekruteringskantoor.

 

Een blik achter de schermen

Voordat je bij ons binnenstapt om je persoonlijke of professionele groei te garanderen, is het altijd fijn om te weten wie je consultants zullen zijn.

 

We stellen ons graag even voor:

Colin Dewulf

Senior consultant

             Zaakvoerder
         Senior Consultant

Nicolas Claus

         Senior Consultant
                                                 

CĂ©line Delaey

                  
           Office Manager

Caroline Maes

           Loopbaancoach
                                      

Louis Clement

            Recruiter