Consultant (senior) milieu – Kortrijk

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Consultant (senior) milieu – Kortrijk

Introductie

CONSULTES is een allround partner op vlak van milieu, preventie, energie en duurzaam ondernemen. Binnen dit dynamisch en familiaal bedrijf staan pragmatisme en een deskundige aanpak centraal.

Consultes is een waardengedreven onderneming waar de mens centraal staat. Er is een sterk doorgedreven ondernemerszin en een rechtstreekse communicatielijn met de directie waardoor er zeer snel en flexibel actie kan ondernomen worden.

Onze experten nemen een coördinerende, ondersteunende of adviserende rol op binnen bedrijven om ze met een deskundige en pragmatische aanpak op een hoger niveau te tillen. De ondersteuning wordt geboden voor zowel KMO’s als internationale ondernemingen in diverse sectoren en dit over heel Vlaanderen.

De kracht van CONSULTES is het sterk doorgedreven gestructureerd werken. CONSULTES beschikt dan ook reeds een 10-tal jaar over een ISO9001-certificaat. Er wordt actief gewerkt rond verbeteringsprocessen en wij blijven continu waakzaam voor procesoptimalisaties zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Wegens groei zijn we op zoek naar een:

Consultant (senior) milieu

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?