Sollicitatieprocedure

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Sollicitatieprocedure

Volgende stappen zal jij als sollicitant doorlopen via HR Flux!

Stap per stap, tot de volgende stap in jouw carrière!

  • Eerste gesprek met een consultant van HR Flux, op kantoor of online. In dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw profiel, en krijg je info over het bedrijf en de concrete functie. Een eerste gesprek kan online verlopen, dan wel fysiek in een van onze kantoren.
  • Voorstelling van jouw kandidatuur bij onze opdrachtgever. We stellen je kandidatuur voor aan het bedrijf. Na positieve feedback, ga je op tweede gesprek, bij onze klant.
  • Gesprek bij onze opdrachtgever. Is er een match langs beide zijden? Dan volgt een testing. Dit gebeurt bij ons op kantoor en doen we om je persoonlijkheid en competenties verder in kaart brengen.
  • Testing met aansluitende bespreking van de resultaten. De resultaten van de test worden uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Je krijgt de kans om feedback te vragen. Op deze manier krijg je als kandidaat een nog beter inzicht op je competenties en groeipotentieel.
  • Aanwerving. Ga je akkoord met het loonsvoorstel van onze opdrachtgever, dan kan je jouw contract tekenen en van start gaan in je nieuwe job!
  • Opvolging. Na 3 maanden tewerkstelling nemen we opnieuw contact met je op en plannen we een opvolggesprek. Dit laat ons toe na te gaan hoe je jouw nieuwe job ervaart!
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?