Kantoorverantwoordelijke Accountancy – Gent

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Kantoorverantwoordelijke Accountancy – Gent

Introductie

DECUPERE & PARTNERS is dé sparringpartner voor ondernemingen inzake boekhoudkundig, fiscaal, juridisch, HR en strategisch advies. De doorgedreven kennis en expertise van de 130 vakspecialisten verspreid over 8 kantoren in West- en Oost-Vlaanderen staat ervoor garant dat klanten ontzorgd worden zodat zij zich 100% kunnen focussen op hun bedrijf. Op heden kijkt het team te Gent enthousiast uit naar een ambitieuze nieuwe collega: 

Kantoorverantwoordelijke Accountancy

Functie

Als Kantoorverantwoordelijke coach jij samen met jouw co-verantwoordelijke het team accountants (10-tal) zodat deadlines gehaald worden en kwaliteit en klantentevredenheid steeds gegarandeerd wordt. Je ondersteunt hen met jouw expertise en biedt een luisterend oor wanneer nodig. Daarnaast bewaak je op commercieel vlak het rendement van het kantoor en treed je ook actief naar buiten als ambassadeur van Decupere & Partners (bvb. netwerkevents, …). Met ondersteuning van een collega behandel je tevens zelf een aantal dossiers en je kan ook rekenen op een Management Assistent voor allerhande administratieve taken (facturatie, …). Je komt terecht in een actief en warm netwerk van kantoorverantwoordelijken en rapporteert aan de Operations Manager.     

Functie-eisen

  • Je beschikt over een aansluitend Ba. of Ma. diploma en kan idealiter min. 7 jaar relevante ervaring voorleggen.
  • Leidinggevende ervaring is een troef, maar geen must; ambitieuze kandidaten die op zoek zijn naar doorgroei komen zeker ook in aanmerking!
  • Je bent erkend of gecertificeerd bij ITAA of bent bereid dit op korte termijn te behalen.
  • Met jouw goede sociale vaardigheden slaag je erin jouw team te motiveren alsook om blijvend het vertrouwen te winnen van jouw (nieuwe) klanten.
  • Je getuigt van maturiteit, verantwoordelijkheidszin en ondernemerschap.

Aanbod

  • Een groeiende onderneming die zich onderscheidt op vlak van innovatie en digitalisering.
  • Een sterk HR-team ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling én deze van jouw team.
  • De kans beroep te doen op tal van tal ondersteunende interne diensten (finance, IT, marketing) om jouw kantoor naar een hoger niveau te tillen.
  • Zeer aantrekkelijk verloningspakket met o.a. firmawagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering; mogelijkheid dienstverband of op zelfstandige basis.

Sollicitatie

Stuur vandaag nog uw CV naar info@hrflux.be onder vermelding van deze functie.

U kunt rekenen op een discrete behandeling van uw aanvraag!

We kijken uit naar uw antwoord!

Solliciteren
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?