Administratieve Verzekeringsmedewerker – Otegem

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Administratieve Verzekeringsmedewerker – Otegem

Organization

Onze klant is een familiaal en vooraanstaand verzekeringskantoor gelegen te regio Zwevegem/Waregem/Avelgem.

Persoonlijke aanpak staat bij hen voorop, gesterkt door de bundeling van 40 jaar ervaring. Een klant (zowel particulier als KMO) is er geen nummer maar een persoon van vlees en bloed.

Deze familiale KMO wil verder duurzaam groeien in de markten waarin ze reeds actief in zijn.(meer…)

Organisatie

HR Flux is de strategische partner voor organisaties die het hoogste belang hechten aan het hedendaags managen van het menselijk kapitaal én volop onze missie! We onderscheiden ons door visie, ondernemerschap en zeer brede ervaring (ruim 30 jaar) om te zetten in een professionele aanpak op maat van onze opdrachtgever gesteund op:

  • Een goede matching tussen cultuur en structuur
  • Adviezen vanuit een duidelijke strategiebepaling
  • Toekomst als focus

HR Flux is actief enerzijds in assessment en development, als searchkantoor voor experten als executive niveau (middenkader, C-Levels, RvA/RvB). Daarnaast bieden we HR On Site services aan, waarbij we instaan voor het extern aanleveren van HR-professionals en juiste HR advies. We wensen graag ons team versterken met een: Recruitment consultant.

(meer…)

Organisatie

ALUFORM NV (www.aluform.be), gelegen te Maldegem, zorgt reeds jaren voor een klassevolle look van diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten aan de Vlaamse kust dankzij kwalitatieve, aluminium glasbalustrades. Dit toonaangevend familiaal bedrijf onderscheidt zich door een continu streven naar kwaliteit, een flexibele service en een professionele, betrouwbare aanpak. Aluform beschikt over een geavanceerd machinepark en eigen plaatsingsploegen. Jaarlijks realiseert het talentvolle team wel 40.000 lm balustrades! Op heden telt Aluform een 45-tal enthousiaste medewerkers. Het bedrijf is tevens erkend als Klasse 6-bouwbedrijf. Door haar constante groei kijkt men uit naar eenTechnical Sales (bouw):

(meer…)

Organisatie

STÄUBLI BENELUX NV (staubli.com), gelegen in gloednieuwe gebouwen te Kortrijk, is het verkoopskantoor van het Zwitserse Stäubli dat mechatronica oplossingen ontwikkelt en produceert in 3 verschillende activiteiten: textielmachines, connectoren en robots. Stäubli telt wereldwijd 14 industriële productie sites, 29 verkoopskantoren en meer dan 5.500 werknemers. STÄUBLI BENELUX telt een 35-tal enthousiaste medewerkers en kent de laatste jaren een sterke groei. In het kader van deze groei wordt, ter versterking van het Internal Sales Team divisie Connectoren, een nieuwe collega gezocht: Technical Internal Sales


(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?