Technisch Tekenaar Textiel – Lauwe

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Technisch Tekenaar Textiel – Lauwe

Introductie

De Witte Lietaer International Textiles met vestigingen in België (Lauwe) en Turkije, is een gerenommeerd textielbedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardig huislinnen. Vanuit de hoofdzetel heeft het bedrijf meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis opgebouwd sinds 1898, zowel op de retail-, de contract-, als de ‘premium’ markt. Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, grote internationale hotelketens, wasserijen, prestigieuze projecten, horecazaken en talrijke bedrijven doen een beroep op De Witte Lietaer voor haar professionele dienstverlening en kwalitatieve producten.

Om onze R&D/creatie-afdeling te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een:

Technisch Tekenaar Textiel

(meer…)

Introductie

LAMINATED TIMBER SOLUTIONS (hierna: LTS) (www.laminatedtimbersolutions.be) met hoofdzetel te Moorslede (23 mio euro omzet) is actief in de Benelux met uitbreiding Frankrijk en gespecialiseerd in de productie en montage van gelamelleerde houten constructies. LTS is reeds meer dan 70 jaar een toonaangevende speler in zijn sector en specialiseert zich in dragende structuren. Toepassingen vindt men terug in bijvoorbeeld zwembaden, sporthallen, kantoorgebouwen, enz., … De onderneming onderscheidt zich al jarenlang door met gedrevenheid en continuïteit de technische en architecturale evolutie te volgen. Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gedragen en LTS beschikt in dat opzicht over alle certificaten omtrent Duurzaam en Verantwoordelijk Bosbeheer. Intussen maakt LTS deel uit van de beursgenoteerde groep CFE en telt een 80-tal medewerkers. Gelet op de verdere groei en recente aanwervingen van twee ingenieurs wenst men over te gaan tot aanwerving van een nieuwe functie, zijnde Hoofd Studiebureau:

(meer…)

Introductie

LAMINATED TIMBER SOLUTIONS (hierna: LTS) (www.laminatedtimbersolutions.be) met hoofdzetel te Moorslede (23 mio euro omzet) is actief in de Benelux met uitbreiding Frankrijk en gespecialiseerd in de productie en montage van gelamelleerde houten constructies. LTS is reeds meer dan 70 jaar een toonaangevende speler in zijn sector en specialiseert zich in dragende structuren. Toepassingen vindt men terug in bijvoorbeeld zwembaden, sporthallen, kantoorgebouwen, enz., … De onderneming onderscheidt zich al jarenlang door met gedrevenheid en continuïteit de technische en architecturale evolutie te volgen. Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gedragen en LTS beschikt in dat opzicht over alle certificaten omtrent Duurzaam en Verantwoordelijk Bosbeheer. Intussen maakt LTS deel uit van de beursgenoteerde groep CFE en telt een 80-tal medewerkers. Gelet op de verdere groei wenst men over te gaan tot aanwerving van een nieuwe functie, zijnde een Preventieadviseur (Niveau II).

(meer…)

Introductie

Esthio (Harelbeke) is een familiale onderneming waar de tweede generatie het bedrijf aanstuurt. Esthio geniet een sterke reputatie als toeleverancier van smaakvolle maaltijden aan scholen en organisaties. Kwaliteit en service zijn topprioriteit. De 80-tal medewerkers staan elke dag klaar om hun klanten te bedienen en oplossingen te bieden. Net in het kader van de aanwezige ambitie en strategie naar de toekomst toe, wensen we bijkomend aan te werven:

Operations Manager

(meer…)

Introductie

DEVION BV (Roeselare) realiseert innovatieve oplossingen voor industriële automatisatie en robotisering van machines en productieprocessen. Een jong en dynamisch team bestaat uit een hechte groep medewerkers met een familiale mindset en een uitgesproken drive om alle klanten tevreden te stellen. De laatste jaren zijn gekenmerkt door een sterke groei en verdere diversificatie. Om deze groei te ondersteunen kijken we uit naar getalenteerde en enthousiaste collega die een nieuwe stap of wending in hun carrière willen maken binnen de unieke bedrijfscultuur van Devion. 

Vandaag zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator

(meer…)

Introductie

Onze opdrachtgever is een gereputeerd mediabedrijf actief in gans België op vlak van TV, online & print diensten. Ze kunnen terugvallen op 38 jaar ervaring van waaruit ze hun ijzersterke reputatie verder uitbouwen.  Hun hoofdzetel is gelegen op de as Brugge-Gent. Innovatie staat voorop, getuige waarvan ze uitgroeiden van traditionele printuitgever naar een toonaangevende multimediagroep. Toegevoegde waarde bieden zij aan ondernemingen en hun doelgroepen concreet door hun aangeboden mediamix van gedrukte & online magazines, surveys, televisie, video, events en opleidingen.  Omwille van hun verdere groei kijken zij uit naar versterking van het sales team met een:

Accountmanager B2B Media

 

 

(meer…)
(meer…)
(meer…)

Introductie

Our client is a high-security custom metalworking company. They produce high quality products. They are reknown fort their expertise and operate in niche markets. Due to their growth, they are currently, in search of:

 

 

Sales Technical Officer

 

(meer…)

Introductie

ASSA ABLOY Opening Solutions Benelux, onderdeel van de ASSA ABLOY groep, is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw. Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing.  Op heden is ASSA ABLOY voor de site te Diegem, wegens interne verschuiving, op zoek naar een:

 

Accountmanager Slotenmakers

Regio Brussel/Wallonië

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?