Productieleider / Afdelingshoofd Extrusie – Lievegem

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Productieleider / Afdelingshoofd Extrusie – Lievegem

Introductie

HOBON NV (www.hobon.be), gelegen te Lievegem, produceert sedert 1972 flexibele PE verpakkingen op maat (zakken, folies, hulzen, …) voor zowel de food als non-food industrie. Stipte levertermijnen, een professionele service en maatwerk vormen reeds jarenlang de basis voor het succes van dit dynamisch familiebedrijf. Kwaliteit staat steeds centraal (BRC gecertificeerd) en dit binnen een totaalpakket waarbij zowel extrusie, confectie als druk mogelijk is. Op heden telt Hobon een 50-tal werknemers en wordt jaarlijks een omzet van 14 mio euro behaald. Op heden is men op zoek naar een:

PRODUCTIELEIDER / AFDELINGSHOOFD EXTRUSIE

(meer…)

Introductie

Het bedrijf MD sanitair (www.mdsanitair.be; www.zorgbadkamers.be) is als nichebedrijf actief in full renovatie van badkamers in West- en Oost-Vlaanderen. MD sanitair opereert samen met Nu Flow (herstel zonder breekwerk) vanuit kantoren te Harelbeke. Door haar efficiëntie van handelen, snelle offertebehandeling, zeer heldere klantenafspraken én uitstekende nazorg, kennen beide bedrijven een succesvolle groei. Vanwege interne doorgroei wensen we de MD-ploeg nu te versterken met een:


Werfleider

Enthousiaste peoplecoach

(meer…)

Introductie

Het bedrijf MD sanitair (www.mdsanitair.be; www.zorgbadkamers.be) is als nichebedrijf actief in full renovatie van badkamers in gans Vlaanderen. MD sanitair opereert samen met Nu Flow( herstel zonder breekwerk) vanuit kantoren te Harelbeke. Door haar efficiëntie van handelen, snelle offertebehandeling, zeer heldere klantenafspraken én uitstekende nazorg, kennen beide bedrijven een succesvolle groei. Vanwege interne doorgroei wensen we de MD-ploeg nu te versterken met een:

Ervaren Sales

(meer…)

Introductie

BELLEWAERDE en BELLEWAERDE AQUAPARK (www.bellewaerde.be), gelegen in Ieper, combineren een uniek aanbod van dieren, attracties en indoorwaterrecreatie en mikken op 1 miljoen bezoekers op jaarbasis. Wij maken deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa. Bellewaerde draagt personeels- en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Naast veiligheid is een warm onthaal voor Bellewaerde dan ook topprioriteit.  Zo wonnen wij recent voor de 5e maal op rij de award voor het ‘Pretpark met het beste personeel in België’.    Bellewaerde werd in 2019 uitgebreid met Bellewaerde Aquapark en investeerde in 2020 in een nieuwe family coaster Wakala.  Ook voor de toekomst staan nieuwe investeringen op de planning. Voor de afdeling Inpark Sales zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

OPERATIONAL MANAGER F&B (meer…)
(meer…)
(meer…)

Introductie

De Witte Lietaer International Textiles met vestigingen in België (Lauwe) en Turkije, is een gerenommeerd textielbedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardig huislinnen. Vanuit de hoofdzetel heeft het bedrijf meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis opgebouwd, zowel naar de detailhandel als op de contract-, en de premiummarkt. Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, internationale hotelketens, wasserijen, projecten, horecazaken en bedrijven doen een beroep op De Witte Lietaer omwille van de kwalitatieve producten, de betrouwbaarheid en de professionele dienstverlening. Om onze verkoopafdeling CONTRACT – een sterke pijler binnen het bedrijf – te versterken zijn wij dringend op zoek naar een extra

Administratief Commercieel assistent Frankrijk 

(meer…)

Introductie

INVIBES ADVERTISING (hereafter: Invibes) is a reputable technology company specialized in digital advertising. Invibes has developed advertising solutions using an in-feed format built into media content. The principle is similar to social networks and it is optimized for dissemination in a closed network of media websites. Their clientele includes a large number of acclaimed companies: advertisers and media agencies. Invibes is listed on the Euronext Paris stock exchange (Ticker: ALINV – ISIN: BE0974299316), and in 2019 achieved a place in FT1000 ranking, published each year by the Financial Times. 

Invibes is looking to grow their R&D team with a sharp-minded and out-of-the-box thinking Functional Analyst for their R&D projects, mainly in the area of software development. 

This is a key role for Invibes, an innovation driven technology company, that will help scale their platform with features that bring direct value to the customers. 


FUNCTIONAL ANALYST

(CREATIVE THINKER & TEAMPLAYER)

  


(meer…)

Introductie

VULKOPRIN (www.vulkoprin.be), gelegen te Tielt, ontwerpt en produceert al meer dan 5 decennia lang hoogkwalitatieve wielen, zwenkwielen, rollen en banden uit de beste materialen (bvb. Vulkollan). De producten van Vulkoprin vind je wereldwijd terug in uiteenlopende industrieën zoals pretparken, automotive, luchtvaart, offshore industrie,  … De sterk geïntegreerde productievestiging te Tielt met precisiemachines en doorgedreven automatisering is geïnspireerd op het Toyota Productiesysteem en staat reeds jarenlang garant voor het produceren van polyurethaan van de hoogste kwaliteit. Het kwaliteitsgarantiesysteem is dan ook al meer dan 25 jaar ISO 9001 gecertificeerd, alsook werd de ISO 45001 (veiligheid) behaald. Aandacht voor het milieu en duurzaamheid wordt tevens hoog in het vaandel gedragen en in het licht hiervan werd de ISO 14001 norm behaald. Deze dynamische familiale KMO telt een 120-tal werknemers en jaarlijks wordt een omzet van 23,5 mio euro behaald. Op heden kijkt men wegens interne verschuiving uit naar een ondernemende:   


PRODUCTIE MANAGER


(meer…)

Introductie

ZAKENKANTOOR BEKAERT (www.verzekeringenbekaert.be), gelegen te Oostrozebeke, is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor KMO’s en particulieren waarbij persoonlijke en professionele service steeds voorop staat. Dit familiaal bedrijf telt een 10-tal enthousiaste medewerkers die dagelijks de klanten bijstaan om hen te ‘ontzorgen’. Wegens pensionering is men op zoek naar een toffe collega Schadebeheerder om het team te versterken: 

SCHADEBEHEERDER VERZEKERINGEN 

Mogelijkheid 4/5 tijdsregeling

(meer…)
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?