Maintenance Manager – Tielt

HR Flux - Strategic Recruitment & HR Services
Home  >  Maintenance Manager – Tielt

Introductie

VULKOPRIN (www.vulkoprin.be), gelegen te Tielt, ontwerp en produceert al meer dan 5 decennia lang hoogkwalitatieve wielen, zwenkwielen, rollen en banden uit de beste materialen (bvb. Vulkollan). De producten van Vulkoprin vind je wereldwijd terug in uiteenlopende industrieën zoals pretparken, automotive, luchtvaart, offshore industrie,  … De sterk geïntegreerde productievestiging te Tielt met precisiemachines en doorgedreven automatisering is geïnspireerd op het Toyota Productiesysteem en staat reeds jarenlang garant voor het produceren van polyurethaan van de hoogste kwaliteit. Het kwaliteitsgarantiesysteem is dan ook al meer dan 25 jaar ISO 9001 gecertificeerd. Aandacht voor het milieu en duurzaamheid wordt tevens hoog in het vaandel gedragen en in het licht hiervan werd tevens de ISO 14001 norm behaald. Deze dynamische familiale KMO telt een 120-tal werknemers en jaarlijks wordt een omzet van 23,5 mio euro behaald

Op heden kijkt men uit naar een dynamische Maintenance Manager (m/v/x):    


Functie

 • Als Maintenance Manager coach en motiveer jij jouw team van mecaniciens en elektriciens (6-tal in totaal) en slaag jij erin hen naar een hoger niveau te tillen.
 • Via ons onderhoudsmanagement systeem plan jij de onderhouden in (preventief en curatief), verdeel je de taken onder jouw medewerkers en zie je erop toe dat alles correct gebeurt volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen.
 • Je denkt mee over optimalisaties en innovaties van ons machinepark zodat het rendement kan verhoogd worden (‘meten is weten’) en stilstanden tot een minimum beperkt.
 • Tot slot spring je zelf bij in acute onderhoudsinterventies en zorg je voor een performant stockbeheer.


Functie-eisen

 • Je beschikt over een technisch Bachelor diploma (of gelijkw. door ervaring) en kan idealiter reeds enkele jaren leidinggevende ervaring voorleggen.
 • Je bent een echte people coach die anderen goed aanvoelt en er zo in slaagt hen mee te krijgen in jouw verhaal.
 • Je staat technisch-analytisch sterk en hebt praktische kennis van pneumatica, hydraulica en elektriciteit.
 • Je bent ambitieus maar ook hands-on ingesteld en hecht continu belang aan kwaliteit en veiligheid.
 • Je houdt het hoofd koel in acute probleemsituaties en getuigt van initiatief en resultaatgerichtheid in het zoeken naar oplossingen.
 • Een zeer uitdagende technische omgeving (lasrobots, zaagmachines, persen, lijmmachines, draaibanken, …) en ruimte om eigen initiatieven te ontwikkelen.
 • Een ambitieuze, professionele West-Vlaamse familiale KMO met een no-nonsense bedrijfsmentaliteit.
 • Een zeer volledig remuneratiepakket met tal van extralegale voordelen.


Inlichtingen


Mail dan vandaag nog jouw CV naar info@hrflux.be met vermelding van deze functie.

Je mag rekenen op een discrete behandeling van jouw kandidatuur!

Deze vacature wordt exclusief door HR Flux behandeld.

In afwachting van jouw reactie!


Solliciteren
Niet onmiddellijk een passende vacature gevonden?